Stichting Toon Beeld

STEUN ONS!

FOTO_page_stichting toonbeeld_small

Partner van Pluk Media is Stichting Toon Beeld. Daarnaast werken we nauw samen met tal van andere maatschappelijke en culturele organisaties. Van de Publieke Omroep tot African Parks, van Gemeente Amsterdam tot het Wereld Natuur Fonds. Stichting Toon Beeld, “STB” is een ideële organisatie zonder winstoogmerk. STB en Pluk Media willen een bijdrage leveren aan een wereld waarin de mens leeft in harmonie met elkaar en met de natuur.

Als primair doel heeft STB het bevorderen, opzetten, begeleiden en uitvoeren van sociale maatschappelijke, culturele en educatieve activiteiten met behulp van audiovisuele en interactieve middelen, gericht op een breed publiek. Met verschillende succesvolle documentaire/series (NTR/NPO2) die een breed publiek bereiken zoals; Leven in de frontlinie, Onder Elkaar, Ontboezemingen en Rauw en Puur is de basis gelegd voor een intensieve samenwerking. De stimulering en ondersteuning van de makers van Pluk Media staat centraal. De visie en passie van Annegré Bosman en Mildred Roethof voor het documentaire televisie vak staan garant voor opvallende en eigenzinnige producties die altijd aanzetten tot stof tot nadenken.

WORD ONZE VRIEND EN STEUN ONS WERK MET UW GIFT

toonbeeld_small

Wilt u ook een bijdrage leveren aan de missie van Stichting Toon Beeld en de makers van Pluk Media?

Word dan onze vriend. Journalistieke onafhankelijk, kwaliteit en diepgang kenmerken onze verhalen die men niet vindt in papieren archieven. Verhalen die zonder dit genre documentaire verloren gaan. Onze series en documentaires geven een uniek inzicht in de tijd waarin we leven.

Wij als makers, Annegré Bosman en Mildred Roethof, willen aangrijpende verhalen in beeld brengen van buitengewone mensen die strijden voor een beter leven, een betere wereld! Het verschil maken. In een tijd waar flink wordt bezuinigd op kunst, cultuur en natuur is uw steun meer dan ooit nodig om ons deze urgente en relevante documentaires mede mogelijk te laten maken, nu en in de toekomst.

Uw gift is van groot belang en hier stellen wij dan ook graag iets tegenover.

  • DONEER € 50,- OF MEER EN ONTVANG EEN POSTER NAAR KEUZE

Kies voor een momentopname uit één van onze documentaires en ontvang een prachtige poster

  • DONEER € 100,- OF MEER EN ONTVANG EEN DVD BOX NAAR KEUZE

Ontvang een dvd box naar keuze uit onze collectie documentaires

  • DONEER € 250,- OF MEER EN ONTVANG EEN POSTER EN DVD BOX NAAR KEUZE

Kies voor een momentopname uit één van documentaires en ontvang een prachtige poster en een dvd box uit onze collectie documentaires

  • DONEER € 500,- OF MEER EN ONTVANG EEN INGELIJSTE EXCLUSIEVE FOTO EN DVD BOX NAAR KEUZE

Kies voor een momentopname uit één van onze documentaires en ontvang een unieke ingelijste  foto en een dvd box uit onze collectie documentaires

Uw bijdrage helpt ons bij de ontwikkeling, research en productie van documentaire projecten. Initiatieven die een belangrijke bijdrage leveren aan het tot nadenken zetten van jong en ouder, zwart of wit, arm of rijk.

De documentaires en series worden ingezet als leermiddel en besproken op allerlei scholen e, onderwijsinstellingen, maatschappelijke instellingen en zelfs de Nederlandse Politie Academie gebruikt onze documentaires om agenten in opleiding te trainen. U kunt als particulier – maar ook als organisatie of bedrijf – Stichting Toon Beeld ondersteunen met een éénmalige donatie, maar ook op een structurele manier.

Wij betrekken u dan op diverse manieren bij de activiteiten van de stichting en de makers: info@plukmedia.

Wilt u geen gebruik maken van PayPal, maar ons toch steunen?

Dat kan door een bedrag te doneren op rekeningnummer: NL83ABNA0440650860 t.n.v. Stichting Toon Beeld te Amsterdam.

Save