Recent!

Documentaire in ontwikkeling

Dit jaar nemen 500 bedreigde olifanten in Malawi deel aan de allergrootste olifantenverhuizing die zich ooit in Afrika heeft afgespeeld. De dieren zullen worden gevangen, over grote afstand vervoerd en weer losgelaten worden in het Nkhotakota Wildlife Reserve. De reddingsoperatie is in handen van een bezield team van African Parks, de internationale organisatie die bijna alle Afrikaanse wildparken beheert.

De makers van Pluk Media nemen de kijker mee in deze intrigerende strijd voor natuurbehoud om mens en olifant van de ondergang te redden. Trailer Wildlife Savers

wildlife savers
Vrouwen van Amsterdam,
Kapitaal van de stad!

In samenwerking met Gemeente Amsterdam, hebben we een mooi en belangrijk project uitgerold: Vrouwen van Amsterdam, Kapitaal van de stad! Het doel was en is emancipatie van vrouwen en meisjes te bevorderen. Of dit nu te maken heeft met; economische zelfstandigheid, dubbele seksuele moraal, het doorbreken van stereotypes of het verbeteren van de balans werk en privé, het project zal onderscheidend zijn en zich actief inzetten om een fundamentele bijdrage te leveren aan de emancipatie van vrouwen en meisjesDit hebben we gerealiseerd door de bijzondere strijd van ‘role models’ van vrouwenorganisaties, die o.a. door de gemeente ondersteund worden, op een aansprekende en laagdrempelige manier middels pakkende filmportretten in beeld te brengen.

De 12 filmportretten zijn i.s.m. WOMEN Inc. en Gemeente Amsterdam middels een event gelanceerd. Wethouder Kukenheim heeft tijdens de bijeenkomst meer over de Nota Vrouwenemancipatie 2015-2018 verteld. AT5 heeft de portrettenserie uitgezonden. Vrouwen van Amsterdam, Kapitaal van de Stad!

vrouwenvanamsterdam_recent
Save