Over ons

“Wij werken vanuit de filosofie dat wij mensen en organisaties met urgente en relevante verhalen een gezicht willen geven. Woord in beeld brengen. Bijzondere mensen die staan voor hun idealen. Organisaties die hun purpose vorm en inhoud willen geven. Met communicatie positieve impact maken, het verschil maken. Wij als programma – filmmakers en producenten hebben een passie voor het vertellen van unieke verhalen, die mensen raken en dialoog op gang brengen.”

overons-foto_final1

Wij zijn Pluk Media BV, een vernieuwend en eigenzinnig bedrijf. Onze creativiteit en jarenlange ervaring in de media-industrie staat garant voor kwaliteit. Wij richten ons op het maken van documentaires die het onderscheid maken, journalistieke televisiereportages, high-end bedrijfsfilms, trailers en commercials. Ook ontwikkelen wij in opdracht van organisaties multimediale concepten. Wij zijn altijd opzoek naar een  interessante insteek met oog voor specifieke thema’s en doelgroepen, die anders onderbelicht blijven.

Annegré Bosman en Mildred Roethof zijn de motor en creatieve geest achter Pluk Media. We werken nauw samen met tal van maatschappelijke, commerciële en culturele organisaties. Van Gemeente Amsterdam tot African Parks, van Danstheater AYAArtsen zonder Grenzen, ABN AMRO tot het Wereld Natuur Fonds en de Postcode Loterij.