Opdrachtgevers

annemildredbluescreen

Pluk Media is continu in beweging en ziet iedere opdracht als een creatieve uitdaging.

Ons team bestaat uit ervaren team players, voor wie enthousiasme, drive en passie voor beeld en geluid sleutelwoorden zijn.

Onze slogan: We are happy when you are happy.

Opdrachtgevers over ons:

Nathalie Sichtman

Strategisch Beleidsadviseur Gemeente Amsterdam

“Filmmakers Annegré Bosman en Mildred Roethof volgden elf kleurrijke, sterke Amsterdamse vrouwen en één man met hun camera. Dit leverde een serie op die een divers beeld schetst waarin het belang zichtbaar wordt gemaakt van deze kapitale vrouwen die te vaak niet worden gezien en voor vanzelfsprekend worden ervaren: armoede, het gevecht van moeders tegen schaamte en voor betere kansen voor hun kinderen met een beperking, de harde werkelijkheid van homo-gerelateerd geweld,  tienerzwangerschappen, het belang van emancipatie van mannen, en de kracht van samenwerken. Zelden heb ik met zulke gedreven en creatieve makers samengewerkt. Zij maken waar wat ze zeggen, indrukwekkende docu’s die er echt toe doen, zonder sensatiezucht, maar met interesse en compassie gemaakt.”

npo123ntravrotroswomenincrtl4sbs6postcodeafricanparksabnamrownfgreenpeaceartsenayadmfemancipatorerasmusfierfree a girlgemadamgirlsplanprinsbernardsriOle Sereni ZW